Kemalangan Peribadi

Heading

Heading

General

Lindungi diri dan keluarga anda dari tekanan kewangan akibat daripada kecederaan atau kemalangan.

Hilangkan kegusaran kewangan anda dengan mengambil langkah untuk melindungi diri sekiranya berlaku kemalangan dan kecederaan.

Produk ini akan membayar pampasan kepada anda bagi hilang keupayaan kekal mahupun kematian yang berpunca dari kemalangan.

Keluarga

Anda tidak dapat menduga perkara yang akan terjadi dalam hidup. Sekiranya nasib malang menimpa, akibatnya lebih buruk jika anda tidak bersedia. IKHLASlink Accidental Death and Disability Secure Takaful Rider menawarkan perlindungan sekiranya berlaku kejadian malang seperti kematian, hilang upaya menyeluruh dan kekal (TPD) atau hilang upaya separa dan kekal (PPD). Pelan Rider ini hanya boleh didapati apabila dilampirkan pada Pelan Asas.

Melindungi anda daripada ketidaktentuan hidup. Tiada sesiapa suka memikirkan kemungkinan menghidap penyakit kritikal kerana kita sentiasa menganggap hal ini tidak akan berlaku pada kita. IKHLASlink Critical Illness Secure Takaful Rider memberi perlindungan dan ketenangan jiwa buat anda dan keluarga sekiranya anda didiagnosis dengan penyakit kritikal. Rider ini diwujudkan untuk memberi perlindungan disebabkan kehilangan sumber pendapatan sekiranya anda menghidap mana-mana penyakit kritikal seperti yang dinyatakan dalam Rider. Pelan Rider ini hanya boleh didapati apabila dilampirkan pada Pelan Asas.

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading