Perubatan

Heading

Heading

Perubatan

Nikmatilah keselesaan dengan mengetahui kos perubatan dan rawatan anda telah dilindungi. Pilihan terdiri dari sepuluh pelan untuk perlindungan hospital dan perubatan yang komprehensif.

Pastikan anda dilindungi dengan perlindungan perubatan yang komprehensif yang memastikan kemasukan hospital tanpa sebarang kerumitan sekiranya berlaku kemalangan atau kejadian yang tidak diingini atau rawatan yang memerlukan pembedahan atau rawatan pesakit luar.

Critical Illness

Untuk memberi anda jaminan pada masa yang paling kritikal dalam hidup anda sekiranya anda didiagnosis dengan kanser, strok atau serangan jantung.

Kesihatan adalah harta yang tidak ternilai. Pastikan diri anda dilindungi dengan pelan penyakit kritikal yang komprehensif yang meliputi kos perubatan untuk penyakit kritikal yang mengancam nyawa bagi meringankan beban kewangan anda.

Dapatkan perlindungan dan ketenangan sekiranya anda didiagnos dengan penyakit kritikal. Rider ini diwujudkan untuk memberikan perlindungan terhadap kerugian kewangan sekiranya anda menghidapi mana-mana 36 penyakit kritikal.

Anda boleh bergantung pada kami untuk meringankan beban kewangan anda jika anda didiagnosis dengan mana-mana 36 penyakit kritikal.

Anak-anak

Dengan IKHLASlink Child Secure Takaful Rider, anak-anak anda dilindungi daripada penyakit yang berpunca daripada sistem imunisasi badan yang terjejas, terutamanya semasa fasa pertumbuhan mereka. Pelan ini membantu meringankan beban kewangan anda yang meliputi kos perubatan khususnya bagi penyakit tertentu si kecil anda.

Wanita

Dengan IKHLASlink Lady Secure Takaful Rider, wanita berupaya melindungi diri sendiri dengan memainkan peranan yang lebih besar dalam masyarakat, sama ada dalam institusi keluarga atau dalam dunia pekerjaan yang kompetitif. Pelan ini dapat meringankan beban kewangan mereka khususnya terhadap penyakit yang berkaitan dengan wanita.

Pendapatan

Pelan ini adalah pelan Takaful yang mampu mengurangkan bebanan kewangan anda apabila anda dimasukkan ke hospital. Pelan ini direka khas untuk membayar manfaat harian hospital sekiranya Orang Yang Dilindungi dimasukkan ke hospital akibat sebarang sebab.

Melindungi anda daripada ketidaktentuan hidup. IKHLASlink Hospital Income Secure Takaful Rider merupakan Rider yang dapat mengurangkan beban kewangan yang anda hadapi semasa dimasukkan ke hospital. Pelan ini memperuntukkan sejumlah tunai semasa Peserta Takaful dihospital. Pelan Rider ini hanya boleh didapati apabila dilampirkan kepada Pelan Asas.

Rider ini menyediakan elaun tunai harian kepada Peserta Takaful sekiranya berlaku kemasukan ke hospital akibat penyakit atau kecederaan yang tidak disengajakan.

Heading

Heading