Laman Induk | Hubungi Kami | Carian | Peta Laman | Pautan
Kata Kunci:
 
 
Anda berada di: Homepage > Takaful Am > Motor > Car Replacement Programme

Pengenalan

Hanya ikut 3 langkah mudah dan sebuah kereta ganti sementara akan diserahkan kepada anda jika berlaku kemalangan atau kecurian terhadap kereta anda.

Dengan CRP, anda tidak perlu risau jika tidak mempunyai kereta sementara ketika menantikan kereta baru atau diperbaiki bagi meneruskan aktiviti harian anda.

Pilihan Pakej

 
 

Pakej 1 - RM90 Pakej 2 - RM57
Penggantian kereta yang tidak terhad bagi mana-mana kereta yang dilindungi selama 12 bulan.
Penggantian kereta yang tidak terhad bagi mana-mana kereta yang dilindungi selama 12 bulan.
Setiap penggantian akan dihadkan kepada tempoh yang tidak melebihi 14 hari termasuk tarikh pengambilan dan penyerahan semula.
Setiap penggantian akan dihadkan kepada tempoh yang tidak melebihi 7 hari termasuk tarikh pengambilan dan penyerahan semula.
 
 

3 Langkah Mudah

Proses pengambilan penggantian kereta

Langkah 1
Pelanggan menelefon Pusat CRP apabila berlaku kemalangan atau kehilangan kereta disebabkan oleh kecurian. Wakil CRP akan memberitahu lokasi terdekat untuk pengambilan kereta ganti.

Langkah 2
Pelanggan / wakil yang disahkan kehendaki memberikan kad pengenalan, lesen memandu yang sah, laporan polis dan surat pengesahan (jika diperlukan).

Langkah 3
Setelah kesemua dokumen disahkan, kereta ganti akan diserahkan kepada pelanggan untuk digunakan.

   
     

Ahli PIDM

Hakcipta © 2014 Takaful Ikhlas Sdn Bhd
Terma & Syarat Penggunaan | Nota Pengecualian | Dasar Privasi | Piagam Pelanggan WEBSE Design Solution by WEBSE Asia Halal eMarketplace, Halal Trade Portal, halal Business Directory
Anak syarikat milik penuh MNRB Holdings Berhad.